Katar-Türkiye anlaşma masasına Tamince ve Şahenk de oturdu

Katar'la yapılan anlaşmada masada Fettah Tamince ve Ferit Şahenk'in bulunması da dikkat çekti.

Katar-Türkiye anlaşma masasına Tamince ve Şahenk de oturdu

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad El-Sani’nin katılımı ile iki ülke arasında 10 anlaşma imzalandı. Katar’la yapılan anlaşmada masada Fettah Tamince ve Ferit Şahenk’in bulunması da dikkat çekti.

Törende 10 anlaşmanın yanı sıra ortak bildiriye de imza atıldı.

İstinye Park Hisselerinin Devrine Dair Anlaşma’ya Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile Katar Yatırım İdaresi Yönetim Kurulu Başkanı Mansur bin İbrahim El Mahmoud, Haliç Altın Boynuz Projesine Yapılacak Potansiyel Ortak Yatırıma İlişkin Mutabakat Zaptı’na Haliç Altın Boynuz Marina Turizm Gayrımenkul İnşaat Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ile Katar Yatırım İdaresi Yönetim Kurulu Başkanı Mansur bin İbrahim El Mahmoud imza attı.

SÜRPRİZ KONUKLAR

Rixos Otelleri’nin sahibi Tamince, bir dönem Fethullahçılar içerisinde yer aldığını itiraf etmiş ve “FETÖ üyeliği”nden hakkında bugüne kadar 4 soruşturma yürütülmüştü.

‘FETÖ’nün yayın organı Zaman’ın ortaklarından olan Fettah Tamince, hakkındaki FETÖ soruşturmalarından kurtarılmasıyla sık sık gündeme gelmişti.

‘Erdoğan aşığı’ Tamince, kişisel Instagram hesabından söz konusu toplantının fotoğrafını paylaşırken, paylaşımına, “Sn. Cumhurbaskanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emir’i Seyh Temim Bin Hamed El Sani’nin huzurlarinda Katar Devlet Yatirim Fonu ile Tersane Istanbul projemizde birlikte yatırım yapma Protokol’unu imzaladık, hayırlı olur insallah” notunu düştü.