Katar kraliyet ailesi, Bodrum'a 180 personel ve 2 kamyon eşya ile geldi

Katar Emiri’nin ailesi Bodrum’da demirli olan milyon dolarlık yat Katara'ya üst düzey önlemler ile geldiler.

Katar kraliyet ailesi, Bodrum'a 180 personel ve 2 kamyon eşya ile geldi

Bodrum’a 3 gün önce demir atan Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani’in ailesine ait ‘Katara’ isimli milyon dolarlık lüks yatta yoğun bir çalışma başladı. Gıda kamyonları, Katar Emiri’ nin ailesi için hazırlandı.

KATARLILAR İÇİN EMNİYET GÜÇLERİ ÜST DÜZEY ÖNLEM ALDI

Katar kraliyet ailesi için, Milas – Bodrum havalimanında üst düzey önlem alındı. Kraliyet ailesine ait Jumbo jet ile gelen, ailesi için havalimanından, Bodrum gemi yanaşma iskelesine kadar emniyet güçleri yol güzargahında üst düzey önlem aldı. Polis ekiplerinin eskortluğun da yata geçen Al-Thani ailesi için denizde de sahil güvenlik ekiplerinin eşlik ettiği görüldü.

Bodrum nakliyat tarafından 2 kamyon eşyada yata getirildi. Yaklaşık 2 saat boyunca dalış tüpleri ve 500 valiz indirildi. Yüzen saraya tatil yapacak olan kraliyet ailesi için özel aşçılar, garsonlar, dalış eğitmenleri, çocukların dadıları, korumalar ve tekne personelleri ile birlikte toplam 180 kişinin geldiği tahmin ediliyor.

8 KORUMA ARACI, 9 VİP MİNİBÜS

Katar Emiri’nin kardeşlerinden biri olduğu öğrenilen kişi, 5 çocuğu ve eşi ile Bodrum’da tatil yapacak.  Kraliyet ailesinin arkasından ise 8 koruma aracı, 9 vip minibüsde yata yanaştı. Yatın diyafonlarından hoş geldin sesleri yükselirken, sirenlerde hiç susmadı.