'Karda yürüyüp izini belli etmeyenler en tehlikelisi'

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 'FETÖ' tehdidinin devam edip etmediğine ilişkin "karda yürüyüp ayak izini belli etmeyenler" olduğunu söyledi, bunların "en tehlikeliler" olduğunu belirtti.

'Karda yürüyüp izini belli etmeyenler en tehlikelisi'

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 15 Temmuz darbe girişimim 4. yıl dönümünde NTV canlı yayınında değerlendirmelerde bulundu.

“FETÖ tehdidi sona erdi mi?” şeklindeki bir soru üzerine Kurtulmuş, ‘FETÖ’nün sıradan, 3-5 adamdan müteşekkil bir örgüt olmadığını söyleyip “Bu darbe teşebbüsünden sonra hiç acıma göstermeksizin bu örgütün bütün imkanlarla kazınması, yok edilmesi ve devletin bir ihanet çetesinden korunması için çok titiz bir çalışma yürütüldü, bugün de yürütülüyor.” dedi.

Kurtulmuş, 15 Temmuz’un “sinsi” tarafının unutulmaması gerektiğini belirterek, “Çok ciddi bir operasyon devam ediyor, tasfiye devam ediyor, devam edecek ama ben şu anda FETÖ’nün herhangi bir şekilde devlete, millete tehdit teşkil edebilecek bir noktada olmadığına inananlardanım. Ama bu iş bitti manasına da gelmez, uyanık olmamız lazım. En tehlikelisi de bugün karda yürüyüp ayak izini belli etmeyenlerdir. Bugün devletin birçok yerinde, özel sektörde, birçok yerde var olan ve hala bu örgütle irtibatlı olan unsurların gizli bir şekilde varlığını sürdürmesi muhtemeldir.” değerlendirmesinde bulundu.