Karamollaoğlu: Ne solcuyuz, ne sağcıyız, biz hak yolcuyuz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin bulunduğu safları "Biz ne solcuyuz, ne sağcıyız, biz hak yolcuyuz" diyerek "açıkladı".

Karamollaoğlu: Ne solcuyuz, ne sağcıyız, biz hak yolcuyuz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, memleketi Sivas’ta, partisinin yayın organı TV5‘te  soruları cevaplandırdı.

Bir gazetecinin “Merkez sağda bulunmak isteyen bir Saadet Partisi mi var?” sorusuna Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, “Biz bunu geçmişte de söyledik. Biz ne solcuyuz, ne sağcıyız, biz hak yolcuyuz. Bunu çok açık şekilde söylüyoruz. Bunu nereye koymaya kalkarlarsa kalksınlar. Bizim ifadelerimiz çok açık ve net.” diye yanıt verdi.

“Bizim için ahlâki ve manevi değerler önem taşır ama ahlakı da sadece edep ve hayâ duygularının içerisine sıkıştırmadan daha geniş manada adaleti de liyakati de, dürüstlüğü de bunun içine alarak ifade ediyoruz. Ahlâki ve manevi değerler ihya edilmeden olmaz.” diyen Karamollaoğlu, “Bunun sağlanabilmesi için Türkiye’de mutlaka siyasette bir diyalog ortamının oluşmasına ihtiyaç var. Diyalog ortamı ötekileştirilmezse olur.” diye konuştu.