Kadın cinayeti: Ayrıldığı dini nikahlı eşini ve 6 yaşındaki kızını öldürdü

Tekirdağ'da bir erkek şahıs, ayrıldığı dini nikahlı eşini ve 6 yaşındaki kızlarını tabanca ile başlarından vurarak öldürdü.

Kadın cinayeti: Ayrıldığı dini nikahlı eşini ve 6 yaşındaki kızını öldürdü

Antalya’da dini nikahla birlikte yaşadığı Murat K.’dan ayrılan Hatice Turan 6 yaşındaki kızı Esila’yı da yanına alarak geldiği Tekirdağ Süleymanpaşa’da, Karacakılavuz Mahallesi’ndeki baba evinde yaşıyordu.

Hatice Turan, sabah saatlerinde mahallede ailesinin sebze ve meyve sattığı tezgahın başına geldi. Bir süre sonra Murat K. de Turan’ın yanına gelerek tabancayla ateş etti. Hatice Turan başına isabet eden mermilerle kanlar içinde yere yığıldı. Saldırgan Murat K.  daha sonra yaklaşık 200 metre mesafedeki Turan’ın evine gitti. Murak K., kapıyı açan kızı Esila’ya da tabancayla ateş etti. Başından vurulan Esila da kanlar içinde yere yığıldı.

Murat K. daha sonra kendisini de başından vurdu. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Hatice Turan ile kızı Esila’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralı olduğu tespit edilen Murat K. sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Jandarma, Turan ailesinin fertlerinin ifadelerine başvurup, olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattı.