Kadın cinayeti: 23 yaşındaki kadın kuma olmak istemediği için katledildi!

Adana'nın Pozantı ilçesinde bir kişi, kumalığı kabul etmeyen kadını önce uçurumdan attı, ardından başını taşla ezerek katletti.

Kadın cinayeti: 23 yaşındaki kadın kuma olmak istemediği için katledildi!

Urfa’da yaşayan O.Ç., Zeliha Armağan (23) ile evlenmek istedi. İddiaya göre, kuma olmayı reddeden Zeliha Armağan, İzmir’e akrabalarının yanına kaçtı. Bu durumu öğrenen O.Ç. ise kayınbabası H.Ç. ile İzmir’e giderek genç kadını iknaya çalıştı.

İHA‘nın haberine göre, H.Ç. ile O.Ç. genç kadını alıp otomobil ile Urfa’ya gitmek üzere yola çıktı. O.Ç., yol boyunca ikna etmeye çalıştığı Armağan’dan istediği cevabı alamayınca Adana’nın Pozantı ilçesinde Vali Çeşmesi mevkisinde otomobili durdurdu ve genç kadını burada uçurumdan aşağı attı. Genç kadının ölmediğini fark eden O.Ç., Armağan’ın başını taşla ezerek katletti. Daha sonra da zanlılar olay yerinden kaçtı.

Bir süre sonra M.Ç. isimli kişi Urfa’da polis merkezine giderek akrabası O.Ç.’nin Zeliha Armağan’ı öldürdüğünü açıkladı. Yapılan aramalarda Armağan’ın cesedi bulundu. Kadının cesedi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Adana polisi zanlıların Urfa’da olduğunu ve Suriye’ye kaçma planı yaptıklarını saptadı. Polis daha sonra da iki zanlıyı yakaladı. Zanlılar, Adana’ya getirilerek sorguya alınacak.