İzmir’de silahlı saldırının ortasında kalan 2 kişi hayatını kaybetti

İzmir'de bir grup saldırgan pusu kurdukları otomobil sürücüsü yerine, yoldan geçen 2 kişiyi yanlışlıkla vurup ölümlerine yol açtı.

İzmir’de silahlı saldırının ortasında kalan 2 kişi hayatını kaybetti

Olay, 1 Ocak saat 23.00 sıralarında İnönü Caddesi üzeride meydana geldi.

Kimlikleri henüz belirlenemeyen bir grup, cadde üzerinde pusu kurarak bir otomobili beklemeye başladı. Bu sırada sokaktan çıkan beyaz renkli otomobilin gören grup, belinden çıkarttıkları tabancaları ardı ardına ateşledi. Saldırıya uğrayan otomobilin sürücüsü hızını arttırarak bölgeden uzaklaşırken, tesadüfen cadde üzerinden geçen motorlu kurye Sadullah Serkan Kara (32) ve bir başka otomobilde bulunan Lokman Çakır (40), grubun açtığı ateş sonucunda ağır yaralandı.

Olay sonrası silahlı grup hızla olay yerinden kaçtı. Ambulansa alınan Çakır ve Kara, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralılar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İşyeri güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren gruptakiler ile olay yerinden kaçan beyaz renkli otomobilin sürücüsünün kimliklerini belirleyip, yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.