İzmir'de kadın cinayeti: 2 kişi hayatını kaybetti, 1 ağır yaralı

İzmir Gaziemir'de Göksal Doğru isimli şahıs, boşanma aşamasındaki eşini ve bir kişiyi daha öldürdü. Olayda işyeri çalışanı bir kadın ise ağır yaralandı.

İzmir'de kadın cinayeti: 2 kişi hayatını kaybetti, 1 ağır yaralı

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, boşanma aşamasındaki Göksal Doğru, kuaför dükkanı işleten eşinin işyerine giderek eşi Handan Doğru ile işyerine malzeme getiren Alper R.’yi tabanca ile öldürdü. işyeri çalışanı Gizem Önal’ı ise ağır yaralandı.

Olay, bugün saat 18.30 sıralarında 89/9 sokaktaki bir kadın kuaförünün önünde meydana geldi. İddiaya göre, Göksal Doğru, boşanma aşamasında olan eşi Handan Doğru’nun işlettiği kadın kuaförü salonuna gitti.

Burada eşi ile tartışan Göksal Doğru, tabancasının art arda ateşleyerek katliam yaptı. Göksel Doğru’nun silahından çıkan kurşunlar, eşi Handan Doğru ile işyerinde çalışan Gizem Önal ve dükkana malzeme getirdiği öne sürülen Alper R.’ye isabet etti.

Göksel Doğru ise olay yerinden uzaklaştıktan 100 metre sonra silahını başına ateşleyerek yere yığıldı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Handan Doğru ve Alper R. ile Göksal Doğru’nun yaşamını yitirdiği, iş yeri çalışanı Gamze Önal’ın ise ağır yaralı olduğu belirlendi. Polis çevrede inceleme başlatırken, yaralı olan Önel, ambulansla hastaneye kaldırıldı