İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde eğitime ara

Tüm binaların kontrol edilebilmesi için önümüzdeki hafta uzaktan eğitim faaliyetleri de dahil olmak üzere tüm eğitim faaliyetlerine ara verildiği duyuruldu.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde eğitime ara

İzmir depremi nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitime bir hafta ara verilmesi kararına Dokuz Eylül Üniversitesi de katıldı. Rektörlük, tüm binaların kontrol edilebilmesi için önümüzdeki hafta uzaktan eğitim faaliyetleri de dahil olmak üzere tüm eğitim faaliyetlerine ara verildiğini duyurdu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü, Twitter hesabından yaptığı duyuruda önümüzdeki hafta tüm eğitim faaliyetlerine ara verildiğini duyurdu. Depremden etkilenen tüm vatandaşlara “geçmiş olsun” denilen mesajda ara verme kararı şöyle duyuruldu:

“Mensuplarımızın da derinden etkilendiğini bildiğimiz bu zorlu süreçte üniversite yönetimi tarafından önümüzdeki hafta tüm eğitim faaliyetlerine (uzaktan eğitim faaliyetleri dahil) ara verilmesine karar verilmiştir. Bu süre içerisinde üniversitemizin tüm binaları kontrol edilerek, olası hasarların tespiti gerçekleştirilecektir.”