'İyi Parti'den istifa edip AKP'ye katıldılar

Erzurum’un Palandöken ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde 'İyi Parti’den seçilen 2 meclis üyesi, istifa ederek AKP'ye katıldı.

'İyi Parti'den istifa edip AKP'ye katıldılar

Erzurum’un Palandöken ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde ‘İyi Parti’den seçilen 2 meclis üyesi, istifa ederek AKP’ye katıldı.

AKP Erzurum İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ve AKP’li Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile diğer parti yöneticilerin de katıldığı toplantıda konuşan Palandöken Meclis Üyesi Burhanettin Atmaca, “AK Parti’ye gelmekten büyük bir gurur duyuyorum. Seçimden önce İyi Parti’ye 450 kişi ile katıldık ve kazandık. Ne yazık ki aradığımızı İyi Parti’de bulamadığımız için Palandöken meclis üyesi arkadaşımla ve bizle beraber 450 katılımcıyla istifa ettik. Palandöken Belediye Başkanımızın ve ilçe başkanımızın gayretiyle yaptıkları çalışmalarla bizi AK Parti’ye bağladılar. Biz de 450 kişiyle AK Parti’ye geçiş yaptık” dedi.

AKP’ye katılan bir diğer meclis üyesi Sebeki Yılmaz ise, “Geçen ki yerel seçimlerde kazandık. Palandöken Belediye Başkanımızın çok insancıl bir siyaset yaptığını, kimseyi ayırmadan işlem yaptığını gördük ve siyasetin bu olduğuna karar verdik. Bu adama karşı muhalefet yapamayız dedik ve AK Parti’ye geçme kararı verdik, hepimiz için hayırlısı olsun” diye konuştu.