İÜ Tıp Fakültesi Dekanı: Bu dönemde hekimlere asla kötü bir şey demeyin

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, hedefteki TTB ve sağlık çalışanları için, "Sağlık çalışanlarına en fazla ihtiyaç duyacağımız bir döneme giriyoruz. Lütfen biraz saygı." dedi.

İÜ Tıp Fakültesi Dekanı: Bu dönemde hekimlere asla kötü bir şey demeyin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türk Tabipleri Birliği’ne yönelik “Derhal ve gecikmeksizin kapatılmalı, yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalı” sözlerinin ardından, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek de “Bu dönemde sağlık çalışanlarına, hekimlere asla kötü bir şey demeyin” paylaşımı yaptı.

Bahçeli’nin TTB’yi hedef almasından sonra sağlık çalışanlarına yönelik destek devam ederken, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek sağlık çalışanlarıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bu dönemde sağlık çalışanlarına, hekimlere asla kötü bir şey demeyin. Dünya tekrardan ağır bir korona salgınına hazırlanıyor. Sağlık çalışanlarına en fazla ihtiyaç duyacağımız bir döneme giriyoruz. Lütfen biraz saygı. Hep birlikte bu dönemi en az hasarla atlatalım.”