İstismarcı 'şeyh'in müridi olduğunu iddia eden hesapta skandal paylaşımlar!

12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan tutuklanan Uşşaki tarikatı 'şeyh'i Fatih Nurullah için, kendisini müridi olarak tanıtan bir sosyal medya hesabından skandal destek mesajları paylaşılmaya başlandı.

İstismarcı 'şeyh'in müridi olduğunu iddia eden hesapta skandal paylaşımlar!

12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan tutuklanan Uşşaki tarikatı ‘şeyh’i Fatih Nurullah için sosyal medyadan destek mesajları paylaşılmaya başlandı. Kendisini istismarcı ‘şeyh’in müridi olarak tanıtan Abdülkerim Erdinç isimli Twitter hesabından, “Bu hesabı hocama destek için açtım. İstediğiniz kadar yalan söyleyin, biz onun arkasındayız” denildi.

Abdülkerim Erdinç isimli hesap, istismarcı tarikat ‘şeyh’ine destek için açtığı sosyal medya hesabından skandal sözlere imza attı. Paylaşımlarına AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu etiketleyen şahıs, “Yazıklar olsun. O kadar oy verdik. Polis yapcaz bekçi yapcaz dindar adam lazım dediniz 100lerce gönderdik. Bu muydu karşılığı??” diye yazdı.

Söz konusu hesap 12 yaşındaki kız çocuğunun Uşşaki tarikatı ‘şeyh’i Fatih Nurullah tarafından istismar edilmesini Hz. Muhammed’in Hz. Ayşe ile 9 yaşında evlenmesini örnek gösterirken, yaşananları kumpas ve iftira olarak yorumladı.

İşte o hesaptan yazılanlar şöyle:

“Bu hesabı hocama destek için açtım. İstediğiniz kadar yalan söyleyin, biz onun arkasındayız.”

Vakıftaki bazı kardeşlerimin son yaşanan hadiselerden sonra artık devlete giremeyiz korusuyla sınava girmeyeceğini duydum. Hocamız masum, hepsi mahcup olacak. Özellikle bizlerden memur yapmak için isim isteyenler. Siz gayreti bırakmayın. Gayret bizden takdir Allah’tan.

Cübbeli Ahmet denilen şarlatan, hocamızın peşinden ayrılmazdı. Ümmet bizim sayemizde bu adamlara para yedirmeyi kestiği için hocamıza kumpas kurdular. Cübbeli derin devletin adamıdır!!!

Peygamber efendimiz sav, Hz Aişe ile evlendiğinde, Aişe 9 yaşında değil miydi? Peygamber efendimiz 19 kadınla farklı zamanlarda evlenmedi mi? Dünya değişti ama Cehennem ateşi aynı. Dinimizi de Dünya ile birlikte değiştirmememiz mi yanlış olan?

Artık biz de anladık ki sizin kavganız islamla.”

 

istismarci-seyhin-muridinden-skandal-sozler