İstanbul'da patronlarla 'kademeli mesai' görüşmesi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, patron örgütlerinden temsilcilerle buluştu. Toplantıda pandemi süreci ve 'kademeli mesai' düzenlemesiyle ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

İstanbul'da patronlarla 'kademeli mesai' görüşmesi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Covid-19 salgınına karşı yürürlüğe alınacak ‘kademeli mesai’ düzenlemesine ilişkin detayları cuma günü açıklayacaklarını duyurmuştu.

Vali Yerlikaya daha sonra patron örgütlerinden temsilcilerle buluştu. Türkiye İhracatçılar Meclisi, Deniz Ticaret Odası, İstanbul Ticaret Borsası, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Anadolu Aslanları İşadamları Derneği temsilcilerinin katıldığı toplantıda; pandemi süreci, toplu ulaşım ve kademeli mesai düzenlemesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Yerlikaya, kademeli mesai saatiyle ilgili olarak, “Niyetimiz en geç cuma günü bunu şehrimizle paylaşmak. Hemen ertesi gün değil, en azından pandemi kurulunun önereceği bir takvim içerisinde yürürlüğe girdirmek” demişti.