İstanbul'da halk ekmek kuyruğu

İstanbul'da da caddeler ve meydanlar boşalırken, sokağa çıkma yasağının başlamasına saatler kala Halk Ekmek'in satıldığı yerlerin önünde oluşan uzun kuyruklar, sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul'da halk ekmek kuyruğu

İstanbul’da fırınlara göre daha ucuz fiyatta satılan Halk Ekmek büfelerinin önünde metrelerce kuyruk oluştu!

İstanbul’da yaşayan yurttaşlar Halk Ekmek önünde ucuza ekmek alabilmek için metrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. Görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görüntülere ilişkin, “Kuyruğun nedeni ekmeğimizin ucuz ve sağlıklı olmasındandır” açıklamasını yaptı.

İstanbul’da da caddeler ve meydanlar boşalırken, sokağa çıkma yasağının başlamasına saatler kala Halk Ekmek’in satıldığı yerlerin önünde oluşan uzun kuyruklar, sosyal medyada gündem oldu.

İmamoğlu, Twitter’dan yaptığı açıklamada “Halk Ekmek yıllardır günlük 800-900 bin adet ekmek üretiyordu. Zorlaşan hayat şartları Halk Ekmek’e olan ilgiyi artırınca günlük 1 milyon 250 bin ekmek üretmeye başladık. İHE büfeleri önünde görülen uzun kuyruklar ekmeğimizin 1 lira ile en ucuz ve sağlıklı ekmek olmasındandır” ifadelerini kullandı.