İstanbul'da esnaf ziyareti yapan CHP'lilere AKP'lilerden saldırı

Sultangazi'de esnaf ziyareti yapan CHP ilçe teşkılatı yöneticileri ve üyelerine AKP irtibat bürosundan bir grup saldırıda bulundu.

İstanbul'da esnaf ziyareti yapan CHP'lilere AKP'lilerden saldırı

İstanbul Sultangazi Eski Habipler Mahallesi’nde CHP İlçe Teşkılatı yönetici ve üyelerinin gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretleri sırasında AKP’lilerin saldırısına uğradığı öğrenildi.

CHP Sultangazi İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada olay şöyle duyuruldu:

“Bugün, (13.07.2020 tarihinde) Eski Habipler Mahallesinde esnaf ziyareti ve alan çalışması yapan CHP Sultangazi İlçe Başkanlığı Başkanımız Sayın Murat Poyraz ve beraberindeki İlçe Yöneticilerimize, Gençlik Kolu Başkanımıza, Kadın Kolu Başkanımıza, Meclis Üyelerimize ve Mahalle biriminde görevli arkadaşlarımıza; AKP irtibat bürosundan kimliği belirsiz kişilerce fiziki ve ağıza alınmayacak tarzda hakaretler, militanca ve partizanca söylemlerle saldırıda bulunulmuştur.

Açıklama şu ifadelerle son buldu:

“Partimizin misyon ve vizyonuna uygun ahlâkî değerlerimiz ölçüsünde gereken cevabı verip çalışmamızı planladığımız gibi yapıp sonlandırdık. Yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Aydınlık günler için mücadelemiz devam edecektir.

Baskılar bizi yıldıramaz.
CHP Sultangazi İlçe Başkanlığı”