İstanbul Fatih'te şüpheli ölüm

Polis, ölen kadın ile aynı evde yaşadığı öğrenilen yabancı uyruklu erkek arkadaşı ile beraberindeki 2 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul Fatih'te şüpheli ölüm

İstanbul Fatih’te yabancı uyruklu ve 20 yaşındaki genç kadın apartman merdivenlerinde ölü bulundu.

Şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçen olayda 3 kişi gözaltına alındı.

Olay sabah 5.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak’ta bulunan 4 katlı bir binada yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu erkek arkadaşı ile birlikte kaldıkları daireye gece saatlerinde giren yabancı uyruklu N.S adındaki genç kadın, saatler sonra merdivenlerde komşular tarafından yerde yatmış şekilde bulundu. Olayın şokunu yaşayan komşular durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan inceleme sonucunda genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay sonrası polis ekipleri inceleme başlattı. Dört katlı apartmanın üçüncü katında genç kız ile birlikte yaşadıkları öğrenilen erkek arkadaşı ve yanında bulunan 2 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Şüpheli ölüm olayı üzerine polis, ölen kadın ile aynı evde yaşadığı öğrenilen yabancı uyruklu erkek arkadaşı ile beraberindeki 2 kişiyi gözaltına aldı.