İŞKUR'dan 'lisans mezunu temizlikçi' ilanı!

Burdur’un Çavdır ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın İŞKUR üzerinden açtığı ilanda, işçi alım ilan formunda, temizlik işçisi pozisyonuna başvuru için gerekli belgelerde “Bayan olmak, lisans mezunu olmak” şartları yer aldı.

İŞKUR'dan 'lisans mezunu temizlikçi' ilanı!

Burdur’un Çavdır ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın İŞKUR üzerinden açtığı ilanda, işçi alım ilan formunda, temizlik işçisi pozisyonuna başvuru için gerekli belgelerde “Bayan olmak, lisans mezunu olmak” şartları yer aldı.

Gazete Rüzgarlı‘nın haberine göre, Burdur’un Çavdır ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Türkiye İş Kurumu üzerinden açtığı işçi alımı ilanında, temizlik işçisi pozisyonu için “Bayan olmak, lisans mezunu olmak” ve inşaat ustası pozisyonu için “erkek olmak” ifadeleri gerekli belge olarak istenildi.

“İKTİSAT MEZUNU OLMAK”

Toplamda dokuz adet işçi alımının duyuruya çıktığı ilanda altı pozisyon için işçi alımı yapılacağı duyuruldu. İlanda yer alan müracaat koşulları ve gerekli belgelerde yer alan ifadeler dikkat çekti.

Belediyenin duyurduğu işçi alımında, büro için alınması planlanan temizlik işçisi pozisyonunda “bayan olmak ve en az 4 yıllık yüksekokul mezunu olmak” şartı arandı. Yine adayların sunması gereken belgeler arasında, “bayan olmak ve lisans mezunu olmak” yer aldı. Aynı ilanda açılan bir diğer temizlik işçisi pozisyonu için istenilen gerekli belgelerde ise “önlisans mezunu olmak (iktisat bölümü mezunu olmak)” şartı istenildi.