İstanbul'da operasyon sırasında şüpheli ölüm

İstanbul'da polisin hırsızlık zanlılarının evine yaptığı baskında bir kişi hayatını kaybetti. Zanlının intihar ettiği öne sürüldü.

İstanbul'da operasyon sırasında şüpheli ölüm

İstanbul’da polis bir işyerinden hırsızlık yapan şüphelilerin peşine düşüldü. Operasyon sırasında şüphelilerden S.Ç. kullanmakta olduğu çalıntı otomobille, yanında bulunan silahlı iki şüpheli ise polise ateş açıp yaya olarak kaçtı.

Zanlıları yakalamak için operasyon başlatan polis, şüphelilerin gizlendiği belirtilen evi tespit ederek operasyon düzenledi.

DHA‘da yer alan habere göre polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldıktan sonra evin kapısını çaldı. Ancak kapı açılmazken, bir süre sonra içeriden bir el silah sesi geldi.

Habere göre, silah sesinin ardından Kadir K. adlı şüpheli kapıyı açarak polislere teslim olurken arkadaşının ise intihar ettiğini söyledi. İçeri giren polis, Şenol E. şüphelinin ağır yaralı olduğunu tespit etti. Hemen hastaneye kaldırılan Şenol E. Sancaktepe Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.