İntörn doktora 3 kişi saldırdı

Saldırganlar, karakolda ifade sırasında fotoğraf çekerek paylaşmayı da ihmal etmediler.

İntörn doktora 3 kişi saldırdı

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde gece saatlerinde 3 kişinin saldırısına uğrayan doktor ağır yaralandı. Saldırganlar ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, saat 02:00 sıralarında Kozlu sahil yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde Acil Servis Doktoru olduğu öğrenilen Çağatay Çelik Kozlu sahilinde M.B., G.S. ve M.B’nin saldırısına uğradı.

Saldırganların darp ettiği Çağatay Çelik ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı doktor Çağatay Çelik ambulansa alınarak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan doktor Çağatay Çelik çenesinde kırıklar oluştuğu ve ameliyata alınacağı belirtildi. Polis şüpheli şahısları gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Gözaltına alınan 3 şüpheli şahıstan 1’i ise serbest bırakıldı.

Zonguldak Pusula gazetesinin haberine göre, Baba Fuat Çelik olayın ardından sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“29 Eylül 2020 de saat 02.00 de doktor oğlum çağatay ve 2 arkadaşı kozlu sahilinde iken hunharca, sebepsiz yere 3 kansız tarafından saldırıya uğradı. Oğlum bugün zor bir ameliyata alınacak. Çeneye vida ek kemik ve daha bir çok ameliyat geçirecek. Bunlar kim mi, Mert Bahadır (lisanslı boksör), Muratcan Bozkurt (araması var) ve Güray Sefertaş. Bunlar 03.25 de tarafımdan görüldü ve yakalandılar. Ancak boksör herkese tehditler savurdu ve zorla karakola götürüldü o kadar ki halleri karakolda çok rahattı. Biri gözaltında digerleri savcının talimatı ile bırakıldı. Bakalım ilahi adalet tecelli edecek mi. Sanıklar Karakolda ifade sırasında fotoğraf çekerek de paylaşmayı ihmal etmediler. Bugün sabah savcılık ne karar verecek bekleyecek ve göreceğiz.”

“YİNE YAKALAMA KARARI!”

Saldırganlar, karakolda ifade sırasında fotoğraf çekerek paylaşmayı da ihmal etmediler.