İntihar Cumhuriyeti: Önceki gün ülkemizde en az 5 yurttaş intihar ederek yaşamını sonlandırdı

Aydın’da, çiftçi bir çocuk babası Onur Ç., borçları nedeniyle evinin bodrumunda yaşamına son verdi. Adana’da yakınlarının bir gündür haber alamadığı asansör firmasında çalışan Mustafa Gök, otomobilinde intihar etti. Balıkesir’de akülü sandalyesini denize süren evli ve bir çocuk babası yürüme engelli Halil İbrahim İpekişleyen yaşamını yitirdi. Kayseri’de sıhhi tesisat ustası Ufuk Akkoyun, inşaat halindeki binada intihar etti.

İntihar Cumhuriyeti: Önceki gün ülkemizde en az 5 yurttaş intihar ederek yaşamını sonlandırdı

Derinleşen ekonomik kriz ve yoksullukla birlikte son dönemde intihar ederek yaşamına son veren yurttaşların sayısı da artıyor. 2020 Şubat ayı sonucuna göre, dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarı (açlık sınırı) 2 bin 257 TL, yoksulluk sınırı 7 bin 353 TL olarak hesaplanırken önceki gün ülkemizde en az 5 yurttaş intihar ederek yaşamını sonlandırdı.

EVİNİN BODRUMUNDA İNTİHAR ETTİ

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, Kırsal Sailer Mahallesi’nde evli ve bir çocuk babası 28 yaşındaki çiftçi Onur Ç., borçları yüzünden evinin bodrumunda intihar ederek yaşamını sonlandırdı.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Onur Ç.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Onur Ç.’nin cenazesi, otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

OTOMOBİLDE YAŞAMINA SON VERDİ

Adana’nın Çukurova ilçesindeki Amerikan Adası’nda yakınlarının bir gündür haber alamadığı asansör firmasında çalışan Mustafa Gök, otomobilinde yaşamına son vermiş şekilde bulundu.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, 22 yaşındaki Mustafa Gök’ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Yakınlarının, Gök’ten bir gündür haber alamadığı öğrenilirken, polislerin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Gök’ün cenazesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

AKÜLÜ SANDALYESİNİ DENİZE SÜRDÜ

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Akçay Mahallesi’ndeki evinden akülü sandalyesiyle çıkan 51 yaşındaki Halil İbrahim İpekişleyen, sahile gitti. İpekişleyen, iddiaya göre, akülü aracını denize sürerek intihar etti.

İpekişleyen’in eve gelmemesi üzerine ailesi polise haber verdi. Sabah saatlerinde İpek işleyen’in en son sahilde iskeleye çıkarken görüldüğü belirlendi. Durum Sahil Güvenlik ekiplerine de bildirildi. Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri sabah saatlerinden itibaren denizde yaptıkları araştırma sonucunda, İpekişleyen’in cansız bedeni ve akülü sandalyesine ulaştı.

Sahil Güvenlik botu ile kıyıya getirilen İpekişleyen’in cesedi, Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

İNŞAATTA YAŞAMINA SON VERDİ

Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Germir Mahallesi Avanos Caddesi üzerinde bulunan inşaat halindeki binanın önünde moloz yığınları arasında hareketsiz halde yatan bir kişi bulundu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 32 yaşındaki sıhhi tesisat ustası Ufuk Akkoyun’un yaşamını yitirdiği belirlendi. Ufuk Akkoyun’un cenazesi hastane morguna kaldırıldı.