'İmamoğlu'nun kayak tatiline gittiğini duyan Kılıçdaroğlu şok geçirdi'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kayak tatiline gittiğini duyan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'şok geçirdiği' iddia edildi.

'İmamoğlu'nun kayak tatiline gittiğini duyan Kılıçdaroğlu şok geçirdi'

6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ’ı ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun daha sonra Erzurum’a kayak tatili yapmaya gitmesinin yankıları sürüyor.

Habertürk TV’de yayınlanan ‘Nedir, Ne değildir?’ programında konuk olan Habertürk yazarı Sevilay Yılman, İmamoğlu’nun tatilinin CHP Genel Merkezi’ni rahatsız ettiğini belirtirken “Şunu biliyorum. Ekrem Bey’in önce Elazığ’a gitmesi ardından karayolu ile Erzurum’a geçmesi en başta Cumhuriyet Halk Partisi’nde, en başta Genel Merkez’de, en başta Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahsında büyük infiale neden oldu” ifadelerini kullandı.

Yılman, “Görüştüğün, konuştuğum CHP’li bütün kaynaklarım Kemal Bey’in şok geçirdiğini söylediler. Ayrıca Kemal Bey’in kurmayları aracılığıyla da Ekrem Bey’e ulaşıp ‘Doğru olmadı bu. Orada insanlar ölüyor. Hala enkaz altında çalışmalar var. Hal böyleyken Ekrem Bey’in kalkıp dağa tatile gitmesi bir de onu kalkıp sosyal medyadan fotoğraflarla lanse etmesi doğru olmamıştır’ mesajını ilettiğinden eminim” dedi.