İmamoğlu'ndan deprem bölgesinde açıklama

CHP'li vekiller ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'da arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü bölgeleri ziyaret etti.

İmamoğlu'ndan deprem bölgesinde açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Elazığ milletvekili Gürsel Erol, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu ve bazı partililer, Elazığ’da deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

HEPİMİZ SORUMLUYUZ

Basın mensuplarına açıklama yapan İmamoğlu, duygularını, “Bu haberleri alınca çok üzülüyoruz. Ama bir başka boyutu var: Üzülmek değil de bizim esasen, çok hissetmediğimiz günlerde ne yaptığımız çok önemli. Deprem, her ne kadar gerçeğimiz olsa da çok hızlı unutabiliyoruz. Bunu unutmamak adına, hepimiz sorumluyuz. Hepimiz, sorumluluk sahibi makamlardayız. Deprem bölgesinde bulunan şehirlerimizin başka hiçbir önceliği yok” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ve milletvekilleri, depremden en fazla etkilenen mahallelerden biri olan Sürsürü Mahallesi’ndeki Dilek Apartmanı yakınlarında incelemelerde bulundu.