İlacın yan etkisi olduğunu belirten doktora saldırı!

Kahramanmaraş'ta 22 yaşındaki kadın, yaptırmak istediği iğnenin yan etkileri olduğunu söyleyen doktoru darp etti, odasını dağıttı.

İlacın yan etkisi olduğunu belirten doktora saldırı!

Kahramanmaraş’ta, hastaneye giden 22 yaşındaki S.K., yaptırmak istediği iğnenin yan etkilerini söyleyen doktoru darp ederek, odasını dağıttı. Doktorun şikâyeti üzerine S.K. ve annesi gözaltına alındı.

Olay, cuma günü akşam saatlerinde Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet Binası’nın acil servisinde meydana geldi.

İddiaya göre S.K., rahatsızlanarak gittiği hastanede doktor Merve Albayrak’a iğne yaptırmak istediğini söyledi. Albayrak, iğneyi yapabileceklerini ancak ciddi yan etkileri olduğunu belirterek genç kadını uzman doktora yönlendirdi. Bu sırada S.K.’nın 42 yaşındaki annesi M.K., yan etkilerinden dolayı kızının iğneyi yaptırmaktan vazgeçebileceğini söyleyerek, tepki gösterdi.

S.K. de doktor Merve Albayrak’a saldırıp, darp etti. Genç kadın daha sonra doktorun odasını dağıtıp, yere yatarak sinir krizi geçirdi.

DOKTOR ŞİKAYETÇİ OLDU

Acil serviste görev yapan diğer doktor, sesleri duyup Albayrak’a yardıma geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri S.K. ve M.K.’yi gözaltına alırken, doktor Merve Albayrak ise aldığı darp raporu ile şikâyetçi oldu.