İkisi emniyet müdürü 16 polis koronavirüse yakalandı

Şu ana kadar 2 emniyet müdürünün de aralarında bulunduğu 16 polisin koronavirüse yakalandığı bildirildi. Vakalardan 11'i İstanbul'da.

İkisi emniyet müdürü 16 polis koronavirüse yakalandı

Koronavirüs salgınından Emniyet Müdürlüğü personelleri de etkilendi.

Yapılan testlerde İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı bir kişi ile bir ilçe emniyet müdür yardımcısının da aralarında bulunduğu 11 emniyet mensubunda Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi. Öte yandan İzmir’de 1 polis memuru, Samsun’da 1 polis memuru, Sakarya’da 2 polis memuru ile Rize’de bir mahalle bekçisi olmak üzere 5 kişinin de koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı ortaya çıktı.

Türkiye genelinde testleri pozitif çıkan 16 kişinin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan bu kişilerin irtibatta olduğu yakınlarının da karantinaya alındığı belirtiliyor.

İstanbul’da yurtdışından getirilen Türklerin yerleştirildiği bir yurdun katlarında görevli 20 polis memurunun da koronavirüs belirtileri nedeniyle sevk edildikleri hastanede karantinada olduğu öğrenildi.

Hürriyet’ten Toygun Atilla’nın haberine göre, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ise virüsten en fazla nasibini alan ilçe oldu.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden sorumlu 2.sınıf Emniyet Müdürü Cenk Özmen ile İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı 4.sınıf Emniyet Müdürü Süleyman Gökdemir hastanedeki tedavilerinin ardından sağlık durumlarının iyiye gitmesi ile birlikte evlerine gönderildi. Her iki polisin de evlerinde izole bir şekilde dinlendikleri belirtildi.