İETT'yle ilgili gündem olan iddia: İmamoğlu'nu küçük düşürmek için...

Özel halk otobüs şoförü olduğunu belirten bir kişi, İstanbul’daki bazı İETT şoförlerinin İBB yönetimi İstanbulluların gözünde küçük düşürmek için vatandaşa hizmet vermediklerini iddia etti.

İETT'yle ilgili gündem olan iddia: İmamoğlu'nu küçük düşürmek için...

İstanbul’da özel halk otobüsü şoförlüğü yaptığı belirtilen bir kişinin paylaştığı video, sosyal medyada çokça paylaşılarak gündem haline geldi.

Kimliği bilinmeyen kişi, İstanbul’daki bazı İETT şoförlerinin İBB yönetimini İstanbulluların gözünde küçük düşürmek için vatandaşa hizmet vermediklerini iddia etti.

Yaşananları videoya alan şoför, “Şoförlerin çoğu AKP yönetimi döneminde buraya girdikleri için şu anda CHP’li yönetime karşı, CHP’de yönetimin halkın gözünde küçük düşmesi için, Ekrem İmamoğlu’nun halkın gözünde küçük düşürmek için elinden ne geliyorsa, şu anda bu şoför arkadaşlar yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

Sözkonusu şöför, çalışır halde bekleyen belediye otobüslerini görüntülediği noktada  “Buradan Beyazıt’a kadar hiçbir durağa girmeden öyle basıp gidiyorlar akşama kadar bu arabaları burada harıl harıl çalıştırıp mazot yakıyor kontağı dâhil kapatmıyorlar. Siz zannetmeyin ki belediye çalışmıyor siz zannetmeyin ki belediye uyuyor.” dedi.

Görüntülerle ilgili İETT’den ya da resmi kurumlardan bir açıklama yapılması bekleniyor.