İdlib'de bir asker daha hayatını kaybetti

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de topçu atışında bir askerin hayatını kaybettiğini, bir askerin ise yaralandığını duyurdu.

İdlib'de bir asker daha hayatını kaybetti

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İdlib’de Suriye Ordusu’na karşı yürütülen operasyonda, topçu atışı sonucu bir askerin hayatını kaybettiğini, bir askerin de yaralandığını açıkladı.

MSB’nin internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“İdlip’te çatışmaların önlenmesi maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen unsurlarımıza, Rejim unsurları tarafından 02 Mart 2020 tarihinde yapılan topçu atışı neticesinde, bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş ve hedefler tahrip edilmiştir. Gelişmeler takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için acil şifalar dileriz.”