İBB'den 1 kuruş bile almadım diyen yandaş 60 bin lirayı komik rakam olarak gördü

‘Delikli 1 kuruş bile almadım’ diyen yandaş Abdurrahman Uzun belgeleri görünce 60 bin lirayı ‘komik bir rakam’ buldu .

İBB'den 1 kuruş bile almadım diyen yandaş 60 bin lirayı komik rakam olarak gördü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin AKP yönetiminde olduğu dönemde “havuz medyası” olarak tabir edilen yandaş medya gruplarına akıtılan para miktarları açığa çıkmıştı.

Konuyu köşesinde ele alan Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, “Ekseriyeti 2017-2019 Haziran tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve bağlı iştirakleri toplamda 57 milyon TL reklam dağıtmış. Bu rakamlara sponsorluklar dahil değil. Sadece internet, gazete, dergi ve TV reklamları…” diyerek ifade etmişti.

‘İBB’DEN TEK 1 KURUŞ ALMADIM DEDİ’

Türkiye Haber Merkezi denilen sitenin sahibi Abdurrahman Uzun, sosyal medya hesabından ve sitesi üzerinden Murat Ağırel’e ve bu haberi yapan sitelerin kendisine yönelik karalama kampanyası yürüttüğünü iddia ederek “3/5 mankurt sitenin itibar suikasti amaçlı saldırıları umurumda bile değil’ dedi,”İBB den şahsım veya haber merkezim 1 delikli kuruş almamıştır.” diye ekledi.

 

Gazeteci Murat Ağırel, yandaş Abdurrahman Uzun’un 1 delikli kuruş almadım sözü üzerine sosyal medya hesabından söz konusu ödemelere ilişkin belgeleri “Şahsı ve haber merkezi 1 tek delikli kuruş almamış …. Yani benim yazımdaki bilgiye yalan diyor Doğru söylüyor çünkü 1 Kuruş değil 60 Bin TL yani 6 Milyon kuruş almış… Takipçilerime duyduğum sorumluluk gereği belgelerini de paylaşayım” sözleriyle birlikte paylaştı.

‘BELGELER ORTAYA ÇIKINCA ÇARK ETTİ’

1 delikli kuruş almadım diyen yandaş Abdurrahman Uzun belgelerin ortaya çıkmasıyla birlikte çark ederek 60 bin lira aldığını kabul etti ancak ‘komik bir rakam’ olduğunu iddia etti