Hatay'da kavgaya karışan polis memuru vatandaşa ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

Hatay'da görevde olmayan bir polis memuru, trafik kazası sonrası çıkan tartışmada kendisine tepki gösteren esnafa ateş açtı. Yaralananlardan bir kişi hastanede yaşamını yitirdi. Polis memuru gözaltına alındı.

Hatay'da kavgaya karışan polis memuru vatandaşa ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

Olay Antakya’da yaşandı. İddiaya göre istirahatte olan polis memuru trafik kazasına karıştı. Polis memurunun hafif hasarlı kazasında yol üzerinde olan esnaf olayın taraflarına tepki göstererek yolu açmalarını istedi.

Olay, akşam saatlerinde merkez Antakya ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Ş.Ö. isimli polis memurunun kullandığı 31 ACV 279 plakalı otomobil ile sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen yabancı plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın ardından bölgede esnaflık yapan Mustafa Şahin ve Mehmet Yıldızbaş, sürücülerden yolu açmalarını isteyince tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından Yıldızbaş ve Şahin tarafından saldırıya uğradığı ileri sürülen polis memuru Ş.Ö. önce yere doğru uyarı atışında bulundu.

Daha sonra Ş.Ö., Yıldızbaş’ı bacağından Şahin’i ise karnından yaraladı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Şahin ve Yıldızbaş hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

YARALILARDAN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan M.Ş hastanede hayatını kaybetti.

Olay sonrası kaza yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi olay yeri inceleme ekipleri alanda detaylı inceleme yaptı. İsmine ulaşılamayan polis memurunun ise gözaltına alındığı öğrenildi.