Hastanede maske takması için uyaran güvenlik görevlisine testereyle saldırdı

Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir kişi, kendisini maske takması konusunda uyaran güvenlik görevlisine otomobilinin bagajından aldığı testereyle saldırmaya çalıştı.

Hastanede maske takması için uyaran güvenlik görevlisine testereyle saldırdı

Kocaeli’de hastanenin acil servisinde görevli güvenlik personeli, ‘maske tak’ uyarısında bulunduğu şahsın testereli saldırısına uğradı. O onları sosyal medya hesabından paylaşan hastane başhekimi Mustafa Güneş, “Sırf toplumun sağlığını koruma amacıyla yapılan bu uyarıya arabasından çıkardığı testere ile saldıran bu şahsı şiddetle lanetliyorum” dedi.

Olay, saat 19.30 sıralarında Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis bölümünde meydana geldi. Hastanenin güvenlik personeli, hastaneye maskesiz girmeye çalışan bir hasta yakınını maske takması konusunda uyardı. Yapılan bu uyarıyı dikkate almayan kişi, hastaneye girmeye çalıştı. Güvenlik görevlilerinin karşı çıkması üzerine, personelle tartışan kişi, daha sonra Acil Servis’in önüne park ettiği otomobilinden aldığı testereyle güvenlik personeline saldırdı. Hastane bahçesinde bulunanların araya girmesiyle güvenlik personeli olayı yara almadan atlattı. O anlar ise hastane bahçesinde bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.