'Halk TV artık Gül ve Babacan'ın kontrolünde'

Gazeteci Akinan, Halk TV ile ilgili çok konuşulacak iddiada bulundu.

'Halk TV artık Gül ve Babacan'ın kontrolünde'

Halk TV’de ekranlara gelen “Şimdiki Zaman Siyaset” adlı programı Gürkan Hacır sunuyor; Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz ve Eren Erdem daimi konuk olarak katılıyordu.

Ancak Eren Erdem’in programdan çıkarıldığı, artık programda yer almayacağı öğrenildi. Gerekçesi bilinmeyen kararla ilgili gelişmeyi Eren Erdem Twitter sayfasından “Her Salı günü Halk TV’de @gurkanhacir , @barisyarkadas ve @ismailsaymaz yaptığımız #ŞimdikiZaman programında artık olmayacağım. Kalan arkadaşlara başarılar dilerim.” ifadeleriyle duyurdu.

“BİR İSİM DAHA VAR”

KRT TV yönetimindeki gazeteci Serdar Akinan ise gelişmeye ilişkin ilginç bir yorumda bulundu. Akinan Twitter adresinde paylaştığı kararla ilgili habere “Halk TV artık Gül, Babacan kontrolünde…Bu koalisyonda Cumhurbaşkanlığı için aday bir isim daha var ancak henüz ismini açıklamayacağım.” notunu düştü.

SATILDIĞI KESİNLEŞTİ

Öte yandan Halk TV’nin satıldığının da kesinleştiği belirtiliyor. İddiaya göre kanal, İngiltere’de yaşayan Türk iş adamı Cafer Mahiroğlu’na satıldı.

Odatv’nin haberine göre, Mahiroğlu bir haftayı aşkın süredir Halk TV’de çalışmalara başladı.

Halk TV’de kısa süre önce de Serhan Asker Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifa etmiş, yerine de, daha önce Fox TV Ankara Temsilcisi olarak görev yapan Sedat Bozkurt gelmişti.