Habertürk'ün Cübbeli aşkı: On yılda 15 kez konuk ettiler

Habertürk TV'nin ekranları bir kez daha İsmailağa cemaatinin 'popüler' ismi, 'Cübbeli Ahmet' diyen bilinen gerici Ahmet Mahmut Ünlü'ye açıldı.

Habertürk'ün Cübbeli aşkı: On yılda 15 kez konuk ettiler

HABER MERKEZİ

17 Ağustos 1999 Depremi için “Mevla zina yuvalarını vurdu”, ekonomik kriz için “Kadınlar çalışmasa ne kriz olur ne işsizlik!” diyen, ABD emperyalizmi ile Türkiye’nin iş birliğinin sürmesi için müritlerini duaya çağıran AKP destekli İsmailağa cemaatinin “hoca”larından gerici Ahmet Mahmut Ünlü, dün akşam bir kez daha Habertürk TV ekranlarında konuk edildi.

Özellikle 15 Temmuz darbe girişimi sonrası tarikat ve cemaat yapılanmalarının büyük tepki görmesine rağmen AKP tarafından daha güçlü şekilde desteklendiği son dönemde yapılması dikkat çeken programda Ünlü’ye dini konulardan kadına şiddete, dış politikadan spora her konuda görüşleri soruldu. Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu program yaklaşık 4 saat boyunca devam etti.

Öte yandan Habertürk TV ekranlarının hemen her yıl Ahmet Mahmut Ünlü’ye açılması da hayli dikkat çekiyor. Ciner Grubu bünyesindeki kanal, Ünlü’yü 2009’dan bu yana bilinen kadarıyla dün akşamki programla birlikte en az 15 kez konuk etti. Aralarında şimdilerde Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından biri olan Yiğit Bulut’un da yer aldığı sunucuların farklı isimler altında sunduğu programlara evsahipliği yapan kanalda Ünlü neredeyse hiç bir yılı boş geçmedi. Hatta İsmailağa cemaatinin “ekran yüzü”, 15 Temmuz’un gerçekleştiği 2016 yılında tam 3 kez bu kanalda boy gösterdi.

İşte Ünlü’lü programların 2009’dan bugüne listesi: