Günlerdir aranan Pınar Gültekin'in cansız bedeni bulundu

5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.

Günlerdir aranan Pınar Gültekin'in cansız bedeni bulundu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz günü, yalnız yaşadığı Ula ilçesinin Akyaka Mahallesi’ndeki evinden çıktı. Ailesi İstanbul’da yaşayan Pınar’a, abla Sibel Gültekin telefonla ulaşamayınca paniğe kapıldı. Abla Gültekin ile anne Şefika Gültekin, Muğla’ya gelerek, Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı’na kayıp ihbarında bulundu.

İhbar üzerine harekete geçen ekipler günlerdir Pınar Gültekin’i arıyordu. Ancak 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Gültekin’in cansız bedeninin Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulunduğu öğrenildi.

1 KİŞİ GÖZALTINDA

Boğularak öldürüldüğü üzerinde durulan Gültekin’in cenazesi, savcının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren ekipler, güvenlik kameralarının görüntülerinden Pınar Gültekin’in kaybolmadan önce bir kişi ile alışveriş merkezinde oturduğu, ardından da bu kişiyle birlikte buradan ayrıldığı tespit edildi. Gültekin’in en son görüldüğü kişiyi gözaltına alan ekipler, sorgulamak üzere karakola götürdü.

İTİRAF ETTİ

Yapılan araştırmalarla olayın bir kadın cinayeti olduğu netleşti. Edinilen bilgiye göre, Gültekin’in eski sevgilisi olduğu belirtilen C.M.A isimli şüpheli erkek, olay günü konuşmak için otomobiline aldığı Pınar’ı kendisine ait bağ evine götürdü. Burada çıkan tartışmada döverek darp ettiği Pınar, bayıldı. C.M.A. da genç kadını boğarak öldürdü. Pınar’ın cansız bedenini de varile koyup, ormanlık alana götürüp attı. Şüpheli C.M.A.’nın ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.