Gökçek'ten burna fön vererek koronavirüsten kurtulma reçetesi

Gökçek, İranlı sinema oyuncusu Golshifteh Farahani'ye ait olduğu iddia edilen "burna fön vererek koronavirüsten kurtulma" reçetesini "İnanırsınız inanmazsınız, doktorlar ne der ne demez bilmem. Ama ilginizi çekeceğine eminim…” notuyla paylaştı.

Gökçek'ten burna fön vererek koronavirüsten kurtulma reçetesi

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, koronavirüsle ilgili olarak sosyal medya hesabından İranlı sinema oyuncusu ve aktivist Golshifteh Farahani’nin koronavirüsten kurtuluşunu, kardeşine ses kaydı şeklinde atarak anlattığını iddia ettiği bir videoyu paylaştı.

Gökçek, Farahani’nin koronavirüsten kurtuluş olarak, saç kurutma makinesinin ısısının burna verilmesini anlattığı ses kaydını paylaşırken, “İran asıllı Hollywood oyuncusu “Golshifteh Farahani” coronavirüs’e yakalanıyor. Coronavirüsten nasıl kurtulduğunu kardeşine anlatıyor. İnanırsınız inanmazsınız, doktorlar ne der ne demez bilmem. Ama ilginizi çekeceğine eminim…” ifadelerine yer verdi.

“BU AYIP HEPİMİZİN”

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Gökçek’in bu paylaşımını alıntılayarak, “Burun içine fön yaparak virüsü öldürüp koronayı yenmek…Bunu ciddiye alan ve doktorların bu konuda ne söylediğini hala bilemeyen biri… Ve bu kişinin bu kafayla 24 yıl Ankara’yı yönetebilmiş olması… Bu ayıp hepimizin” sözleriyle tepki gösterdi.