Gökçek'ten Bülent Arınç'a: Sen ne biçim AKP'lisin?

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Arınç hakkında "Sen ne biçim Ak Partilisin?" ifadesini kullanarak paylaşımda bulundu.

Gökçek'ten Bülent Arınç'a: Sen ne biçim AKP'lisin?

Katıldığı bir programda Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala hakkında açıklamalarda bulunan Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç’a AKP cephesinden tepkiler gelmeye devam ediyor. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Arınç hakkında “Sen ne biçim Ak Partilisin?” ifadesini kullanarak paylaşımda bulundu.

Katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bülent Arınç,  halen tutuklu bulunan Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş üzerinden yargıya da “eleştiri”lerde bulundu. “10 sene sonra pardon denecekse bu adalet mi allahaşkına? Tutuksuz yargılanma diye birşey yok mudur? ” ifadelerini kullandı.

Gökçek sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

“Bülent Arınç’ın bugüne kadar bana sataşmalarına partime zarar vermemek için sustum. Ama bugün Arınç teröristlere kol kanat geren, hatta çağrılarıyla isyana teşvik eden Demirtaş’a özgürlük istedi. Cumhurbaşkanı’mın, ve Ak Partimizin fikri bu değil. sen ne biçim Ak Partilisin?”

“Yasin Börü’nün katillerine alkış tutan adama sen nasıl alkış tutarsın? Adamı masum ilan edersin? Şimdi twitlerimin altındaki yorumlara bak. Seni seven bir tane Ak Partili bulabilecek misin?”