Giresun'da kaybolan Elif bulundu

Giresun Bulancak'ta kaybolan 11 yaşındaki Elif Akbayrak'ın bulunduğu açıklandı. Bulancak Kaymakamı Elif'in sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.

Giresun'da kaybolan Elif bulundu

Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı Aydındere beldesi Semen yaylasında 24 Temmuz cuma akşamı kaybolan 11 yaşındaki Elif Akbayrak’ın ailesi jandarmaya başvurmuş, bunun üzerine bölgede arama çalışması başlatılmıştı.

Semen Yaylası’nda sisin de etkisiyle cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan 11 yaşındaki Elif’i arama kurtarma çalışmaları sürüyordu. Bölgenin yüksekte olması ve sisin etkili olmasından dolayı arama çalışmaları güçlükle devam ederken bu sabaha karşı sisin dağılmasıyla birlikte Elif’in yolunu kaybederek eski bir eve sığındığı ve sağlığının yerinde olduğu bildirildi.

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Elif’in bulunduğunu duyurdu. Kaymakan Tuna’nın paylaşımı şöyle:

“Elif sağ salim yeniden aramızda. Sabaha son umut diye bakmıştık. Güzel haberle güne merhaba dedik. Aralıksız 30 saattir bölgede çalışan Jandarmamız başta olmak üzere aramalara destek olan tüm kurum ve vatandaşlarımıza çok teşekkürler.”