Gerici Şenocak'tan 'köpek' fetvası

Gerici Şenocak, Youtube kanalı üzerinden yaptığı "sohbet"inde "evlerine köpek girenlerin ailelerinin dağıldığını" öne sürdü.

Gerici Şenocak'tan 'köpek' fetvası

“Pantolon giyen kadınlar cehennemliktir”, “Genç kaynana şehvet uyandırır” gibi kadın düşmanlığını kustuğu vaazlarıyla son dönemde öne çıkan gericilerden İhsan Şenocak, evlerinde köpek besleyenlere ilişkin “fetva” verdi.

‘İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi’ adlı dinci bir yapılanmanın da kurucusu olan gerici Şenocak, Youtube kanalı üzerinden yaptığı “sohbet”inde “evlerine köpek girenlerin ailelerinin dağıldığını” öne sürdü.

Gerici isim, “Evlerine köpek alanlar bir zaman sonra o köpekleri yavruları gibi görüyor. Bir kadın nasıl çocuğu için nasıl bebeği için gece kalkar, emzirir, kucağında sallar ninni söylerse onlar da köpeklerine aynı muameleyi gösteriyor. Kadının içindeki annelik duygusu sanki o köpeğe sirayet ediyor. Sonrasında anne olmak istemiyor.” dedi.

“Fetva”sını hadislere de dayandıran Şenocak, “Eğer bir evde köpek varsa melek o eve girmiyor. Melek neden girmiyor? Meleğin girmediği evde bir müslüman yaşamak ister mi?” diye konuştu.