Gerici Maranki koronavirüsten daha büyük 'uyarıcı' istedi

Ahmet Maranki isimli gerici, "Artık bizi dinleyen kalmadı..! Diyen Hazreti Davud gibi biz tebliğimizi yaptık, gerekeni sana bırakıyoruz Ya İlâhi!" dedi.

Gerici Maranki koronavirüsten daha büyük 'uyarıcı' istedi

Din istismarı yaparak hazırladığı “şifa” reçeteleriyle tanınan Ahmet Maranki isimli gerici, koronavirüs salgınından daha büyük bir “uyarıcı” için Allah’a dua etti.

Maranki, “köşe” sahibi olduğu Yeni Akit gazetesinde kaleme aldığı “Türkiye’den manevi acı manzaralar..!” başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Allah’ım, dünyaya musallat ettiğin vazifeli bir mikrobun kovid-19 ile ‘ölüm korkusu’yla bir irkilme yaşattı. Fakat bu insanlığın uyanması için daha büyük bir uyarıcı lâzım! Sen, “Kün fe ye kün!”sün! Sen ‘ol’ demeden hiçbir şey olmaz, ‘öl’ demeden de ölmez! Artık bizi dinleyen kalmadı..! Diyen Hazreti Davud gibi biz tebliğimizi yaptık, gerekeni sana bırakıyoruz Ya İlâhi!”

Gerici Maranki, 2018 yılında, Akit TV’de katıldığı bir programda 24 Haziran seçimleriyle ilgili “Şayet olursa gidecek hiç bir yerimiz yok. Benim umudum onun için Kaf Dağı’nın arkasında 25 Haziran’da… Olmadı zaten o zaman artık Belgrad Ormanı’nda ağacın dibinde talim şeyimizi oraya gömdük. Çıkaracağız sokağa artık” demiş ve hakkında soruşturma başlatılmıştı.