Gerici Akit, işini yapmak isteyen doktora saldırdı

Gerici Yeni Akit gazetesi, 'başörtüsü mağduriyeti' adı altında işini yapmaya çalışan bir doktoru hedef gösteren skandal bir habere imza attı.

Gerici Akit, işini yapmak isteyen doktora saldırdı

Koronavirüse karşı en ön saflarda mücadele eden sağlık emekçilerine yapılan saldırılar ve hedef göstermeler giderek artmakta iken, gerici Yeni Akit gazetesi de ilginç(!) bir haberle işini yapmaya çalışan doktoru hedef gösterdi.

“Kafadan sorunlu kulak doktoru! Hafız hastaya başörtü zulmü” başlıklı bir haber yapan gerici Akit, Ümraniye Devlet Hastanesi KBB Hekimi Hidayet Hakan Tiregül’ü hedef gösterdi.

Akit’in birinci sayfasından da “Hafız hastaya başrtüsü zulmü” başlığı ile duyurduğu habere göre, Saliha Albayrak isimli hafız olduğu belirtilen hasta kulak ağrısı şikayeti için gittiği Ümraniye Devlet Hastanesi’nde başını açması söylendi ve açmadığı için muayene edilemedi.

Ancak Akit’in haberinden de anlaşılıyor ki, Doktor Hidayet Hakan Tiregül, başörtüsü ile muayene etmesinin mümkün olmadığını söylediği hastaya başındaki boneyi çıkarmasına gerek olmadığını ancak başörtüsünü çıkarmadan muayene edemeyeceğini ve kulağını temzileyemeyeceğini ifade etti.

gerici-akit-isini-yapmak-isteyen-doktora-saldirdi

Saliha Albayrak isimli hasta ise bunun üzerine tedavi olmadan hastaneyi terk edip durumu Akit gazetesine bildiriyor. Dr. Tiregül ise yaşanan durumu “İki başörtüsü vardı (boneyi kastediyor), bir tanesini çıkarmasını söyledim. Çıkarmadı. Gerekli mercilere kendisinden şikayetçi olacağım” sözleri ile açıklıyor.

Gerici Yeni Akit gazetesi görevini yapmak isteyen doktoru ‘kafadan sorunlu’ ilan ederken, hedef göstermekten de kaçınmadı.