Gençlik Prof. Dr. İzzettin Önder'le kapitalizmi konuşacak

Sosyalist Düşünce Toplulukları salgın nedeniyle etkinliklerine canlı yayın olarak devam edecek, ilk söyleşi ise Prof. Dr. İzzettin Önder’le “Salgından Ekonomik Krize: Kapitalizm” başlığında gerçekleştirilecek.

Gençlik Prof. Dr. İzzettin Önder'le kapitalizmi konuşacak

Üniversiteler eşitlik, özgürlük ve sosyalizm mücadelesini gençlikle buluşturmak, sosyalizmi öğrenmek ve tartışmak için etkinlikler düzenleyen Sosyalist Düşünce Toplulukları (SDT) koronavirüs salgını nedeniyle düzenlediği etkinlikleri dijital alana taşıyor.

İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Eskişehir, Uşak, Aydın, Nazilli’de üniversite öğrencileriyle bir dizi etkinlik gerçekleştiren Sosyalist Düşünce Toplulukları, birçok akademisyeni ve aydını gençlerle buluşturmuştu.

Sosyalist Düşünce Toplulukları etkinliklerine canlı yayın olarak devam edecek, ilk söyleşi ise Prof. Dr. İzzettin Önder’le “Salgından Ekonomik Krize: Kapitalizm” başlığında gerçekleştirilecek.

Bütün üniversiteli gençliğin davet edildiği, “hep birlikte bilimin, aydınlanmanın, sosyalizmin sesini yükseltelim” çağrısının yapıldığı etkinlik 25 Nisan Cumartesi günü saat 18.00’de TKH Gençliği Twitter hesabından (@GenclikTKH) canlı olarak yayınlanacak.

Çalışmalar hakkında bilgi almak için 05392998885 no’lu telefonla temasa geçebilir, TKH Gençliği sosyal medya hesaplarına mesaj atabilirsiniz.

https://twitter.com/GenclikTKH/status/1253034505285312520?s=20