Gazetecileri fişleyen SETA'nın direktöründen TTB'ye tehdit

SETA Direktörü İsmail Çağlar, Türk Tabipler Birliği'ni (TTB) sosyal medya hesabı üzerinden tehdit etti.

Gazetecileri fişleyen SETA'nın direktöründen TTB'ye tehdit

AKP’nin ideoloji merkezi SETA’nın Direktörü İsmail Çağlar, Türk Tabipler Birliği’ni (TTB) sosyal medya hesabı üzerinden tehdit etti. Kamuoyunda gazetecileri fişleyen isim olarak bilinen, dönem dönem kişi ve kurumları açık hedef haline getiren Çağlar, TTB’nin kapatılması gerektiğini savunarak, yargıyı ‘göreve’ çağırdı.

TTB’nin, bir halk sağlığı sorunu haline gelen koronavirüs salgınına ilişkin kamuoyu bilgilendirme toplantısında “duyumlarımıza göre vaka sayısı daha fazla” açıklamasına ilişkin tehditler savuran Çağlar’ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Tabipler Birliği’nin “duyumlarımıza göre vaka sayısı daha fazla” açıklamasıyla ilgili TTB’yi değil yasama, yürütme ve yargıyı eleştirmek gerekiyor. Terör sempatizanı bu kuruluşun şimdiye kadar yaptıkları yanına kar kaldığı için böyle hareket edebiliyorlar. Tabipler Birliği’nin şimdiye kadar çoktan kapatılması ve meslek örgütlerine zorunlu üyeliğin sonlandırılması gerekiyordu. Bu konuyla ilgili gerekli adımları atmayan erkler eleştirilmelidir.”