'Freni patlamış kamyon düzeni suçluyu buldu': Pegasus o pilotu işten çıkardı!

Sabiha Gökçen'de 3 kişinin ölümüne yol açan uçak kazasını CNN Türk ekranlarında yorumlayan eski savaş pilotu Bahadır Altan, çalıştığı Pegasus Havayolları tarafından işten çıkarıldı.

'Freni patlamış kamyon düzeni suçluyu buldu': Pegasus o pilotu işten çıkardı!

Pegasus Havayolları’nda eğitmen ve kontrol hocası olarak çalışan Bahadır Altan, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki kaza sonrası olayı yorumlarken AKP’nin projelerine tepki göstermişti.

Altan, telefonla bağlandığı canlı yayında “Ülke olarak bir duralım. Biz hâlâ 3. havalimanındayız, hâlâ kanal açıyoruz. Ülke freni patlamış kamyon gibi. Çığ düşen insanları kurtarmaya gidenler yaşamını yitiriyor. Ülke deprem bekliyor İstanbul’u. Buna hazırlanalım bir duralım. Proje üstüne proje üretme yerine biraz aklıselim olmak gerekiyor. Azıcık duralım” diye konuşmuş ancak yayının sunucusu Semiha Şahin’in müdahalesi üzerine yayından alınmıştı.

Pegasus’un bu olayın ardından Altan’ı işten çıkardığı öğrenildi.

“SUÇLU BULUNDU”

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Altan, “Freni patlamış kamyon düzeni suçluyu buldu! Pegasus iş akdimi fesh etti. Hakikatı gizlemeye gücünüz yetmez.  Ne vız gelen tehditleriniz, ne işten atmalarınız bizi susturamaz. Bu ülkeyi uçurumunuza teslim etmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.