FETÖ'nün 'mahrem imamı' yakalandı

FETÖ'nün TSK içerisindeki kripto yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında, "mahrem imam" olduğu öne sürülen şüpheli, Konya'da yakalandı.

FETÖ'nün 'mahrem imamı' yakalandı

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında, 17 Eylül’de gözaltına alınan zanlıların verdiği ifadeler ile HTS analizlerinden örgütün “mahrem imamı” olduğu belirlenen S.K’nın, Konya’da olduğu belirlendi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, kentte özel bir okulda görevli şüpheli S.K gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan şüpheli S.K, soruşturmanın yürütüldüğü Afyonkarahisar’a gönderildi.

NE OLMUŞTU?

Afyonkarahisar ve Denizli’de, FETÖ’nün TSK içerisindeki kripto yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 17 Eylül’de düzenlenen operasyonda, ankesörlü veya büfe telefonlarından FETÖ’nün “mahrem imamları” olarak nitelendirilen terör örgütü yöneticilerince ardışık, periyodik ve şifreli olarak arandıkları tespit edilen “askeri okullardan ilişiği kesilen” 6 şüpheli gözaltına alınmıştı.