Fatih Yaşlı, gençlerle buluşacak: "Antikomünizm ve Türkiye'de Sağ Siyaset"

Akademisyen, Yazar Fatih Yaşlı gençlerle "Antikomünizm ve Türkiye'de Sağ Siyaset" başlığını konuşmak üzere buluşacak.

Fatih Yaşlı, gençlerle buluşacak:

Akademisyen, Yazar Fatih Yaşlı gençlerle “Antikomünizm ve Türkiye’de Sağ Siyaset” başlığını konuşmak üzere buluşacak.

Üniversitelerde eşitliğin, özgürlüğün ve sosyalizmin mücadelesini gençlikle buluşturan Sosyalist Düşünce Toplulukları (SDT) koronavirüs salgını nedeniyle dijital alanda düzenlediği etkinliklere bir yenisiyle devam ediyor.

İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Eskişehir, Uşak, Aydın, Nazilli’de üniversite öğrencileriyle bir dizi etkinlik gerçekleştiren Sosyalist Düşünce Toplulukları, birçok akademisyeni ve aydını gençlerle buluşturmuştu.

TKH Gençliği’nin twitter hesabı üzerinden canlı yayınlanan etkinliklerin ilki Prof. Dr. İzzettin Önder’in katılımıyla “Salgından Ekonomik Krize: Kapitalizm”, ikincisi Prof. Dr. İzge Günal’ın katılımıyla “Salgın Karşısında Bilim Ve Gericilik” başlıklarında gerçekleşmişti.

Üçüncü söyleşi ise akademisyen, yazar Fatih Yaşlı’nın katılımıyla “Antikomünizm Ve Türkiye’de Sağ Siyaset” başlığında 16 Mayıs Cumartesi günü 18.00’da gerçekleşecek. Etkinlik TKH Gençliği Twitter hesabından (@GenclikTKH) canlı yayınlanacak.

Çalışmalar hakkında bilgi almak için 05392998885 no’lu telefonla temasa geçebilir, TKH Gençliği sosyal medya hesaplarına mesaj atabilirsiniz.

Prof. Dr İzzettin Önder’in ve Prof. Dr. İzge Günal’ın katıldıkları söyleşilere aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.