Fatih Portakal'a 'kiremit' cezası

Fatih Portakal, çiftlik evinde ‘kaçak yapı’ şikayeti üzerine yapılan incelemede dört tarafı açık garaj olarak kullanılan yerin sadece kiremitlerinin toplanmasına karar verildiğini duyurdu.

Fatih Portakal'a 'kiremit' cezası

Gazeteci Fatih Portakal, İzmir Seferihisar’daki çiftlik evinin arazisinde kaçak yapılar olduğuna dair şikayet üzerine başlatılan incelemede sadece dört tarafı açık garaj olarak kullanılan yerin kiremitlerinin toplanmasına karar verildiğini duyurdu.

Portakal sosyal medya hesabından sözkonusu yerin fotoğraflarını da paylaşarak “‘Kaçakçı’ diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti!!! Ne mi oldu? KİREMİT CEZASI verildi. 4 tarafı açık, garaj olarak kullanılan yerin sadece kiremitlerinin toplanmasına karar verildi. Suç unsurları da imha edildi. Komik ama gerçek. Eski ve yeni hali. Hangisi güzel?” diye yazdı.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kişisel bilgilerinin sızdırılması hakkındaki ikinci başvurusuna hâlâ yanıt beklediğini, arazi üzerinde drone uçuranları da şikayet ettiğini duyuran Fatih Portakal, “Bakalım ondan ne çıkacak? Olsun kiremit cezasını verdiler ya!!!” diye yazdı.

DRONE UÇURULMUŞTU

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’ta kiraladığı arazisinde kaçak olarak çardak ve şömine inşa ettiğine dair haberlerin ardından Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın İzmir Seferihisar’daki arazisinde bazı kaçak yapılar olduğu iddiasıyla şikayette bulunulmuş, arazi üzerinde drone uçurulmuştu.

İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, çiftliğe giderek inceleme başlatmış, yapılan ilk incelemede kaçak yapıya rastlanmazken, soruşturmanın sürdüğü bildirilmişti.