Fatih Portakal: Özel mülkümü dronla dikizliyorlar

"AA bile oraya geliyor. Evimin adresini paylaşıp bizimle yaşayanları, eşimi hedef gösterme sorumsuzluğunu yapıyorlar."

Fatih Portakal: Özel mülkümü dronla dikizliyorlar

Turkuvaz Grubu başta olmak üzere pek çok AKP’li yayın organı “FOX TV’nin Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal’ın da İzmir Seferihisar’daki lüks çiftlik evindeki kaçak yapıları için İmar Barışı’ndan faydalanan isimlerden biri olduğu ortaya çıktı.” ifadeleriyle Fatih Portakal’ın evinin ‘kaçak’ olduğunu öne sürmüşlerdi.

“O da kaçak inşaat yapmış” ifadeleriyle servis edilen haberlerin üstüne pek çok ajansın kaçak olduğu iddia edilen evin görüntüsünü almak üzere drone uçurduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Portakal, “Dron kaldırıp evimin üstünde uçuruyorlar. Yeni Asır’ı, DHA’sı özel mülkümü yukarıdan dikizleme hukuksuzluğunu gerçekleştiriyorlar. AA bile oraya geliyor. Evimin adresini paylaşıp bizimle yaşayanları, eşimi hedef gösterme sorumsuzluğunu yapıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal paylaşımlarına şöyle devam etti:

“Eğer başlarına bir şey gelecek olursa sorumlusu sizlersiniz. İtibar celladı olarak hakkınızda emniyette şikayette bulunuldu. Umarım kötü bir durum yaşanmaz!

İtibar cellatlarının bel altı vuruşlarına gelince,olay şu: Dronla çektikleri arazimin fotosunda imar barışından yararlandığımız yerler: altinda 7 m2 konteyner olan sundurma, 8 m2 temelsiz oda ve ahşap kütükler üzerine oturtulmuş kaldır/kondur ahşap alan.

Dron marifeti ile çekilmiş fotoda basvuru yok denilen 3 yerse: 4 tarafı açık sundurmalı garaj, ailenin için mekan ki, 2016 yılında kullanım belgesi zaten alınmıştı. Komiği içinde 25 tavuğun ikamet ettiği kümes. Bildiğin kümes! Köpeklerin kafeslerini kayda değer görmemişler.

Son durum: Bu öğlen hızlı bir şekilde sehircilik bakanlığından geldiler. İçeri aldık ve her yere baktırdık. Rapor hazırlanacakmış. Bildireceklermiş. Neticeyi bildiririm. Not: tavukları evsiz bırakmayın.”