Fabrika yemeğinin içinden "insan parmağı" çıktı

Çerkezköy'de bir tekstil fabrikasında çalışan Burhan Yılmaz, fabrikada yediği yemeğin içinde kopan insan parmağı çıktığını iddia etti.

Fabrika yemeğinin içinden

Çerkezköy’de bir tekstil fabrikasında çalışan Burhan Yılmaz, fabrikada yediği yemeğin içinde kopan insan parmağı çıktığını iddia etti. Hastanede gidip midesini yıkattığını söyleyen Yılmaz, “Doktor yaptığı kontrolde insan parmağı olduğunu söyledi. Parmağın yarısını yemişim” ifadesini kullandı.

Çerkezköy OSB’de  bulunan bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Burhan Yılmaz, olayı şöyle anlattı:

“Çalıştığım fabrikada öğlen yemeğine çıktım. Yemeği yediğim esnada ağzımda sert bir cisme denk geldim. Dişlerim arasından çıkardığımda insan parmağı olduğunu fark ettim. Bu olaydan bir süre önce aşçıbaşının parmağının koptuğunu duymuştum ve onun parmağının olduğunu düşündüm. Yetkililere söyledim ama üstünü kapatmak için insan parmağına benzemediğini söylediler. Hastaneye gidip midemi yıkattım. Doktor yaptığı kontrolde insan parmağı olduğunu söyledi. Aldığım raporda da yazıyor ve parmağın da yarısını yemişim. Parmağı ise istifra ile birlikte çıkarmışım.”

“İNSAN SAĞLIĞI BU KADAR UCUZ MU: SUS PAYI, 3 BİN TL”

Yaşanan olayın ardından ücretsiz şekilde izne çıkarıldığını iddia eden Yılmaz, “Bu olayın ardından çalıştığım fabrika hakkında suç duyurusunda bulundum. Fabrika aynı yemek firması ile halen çalışıyor. Bununla ilgili firmaya herhangi bir işlem yapılmadığını gördüm. Fabrika yetkilileri bana sus payı olarak 3 bin TL teklif etti ve 15 gün ücretsiz izne çıkardı. Sağlık açısından ve maddi durumdan dolayı sıkıntıya düşürdüler. Hukuken bu işin takipçisi olacağım. İnsan sağlığı gerçekten bu kadar ucuz mudur” ifadelerini kullandı.