Evrensel çalışanlarının basın kartları iptal edildi

Evrensel gazetesi çalışanlarının basın kartları iptal edildi. Gazeteciler "Basın kartı sorgulama" bölümüne baktıklarında kartlarının karşısında "iptal edildi" ifadesini gördü.

Evrensel çalışanlarının basın kartları iptal edildi

Evrensel çalışanlarının basın kartları iptal edildi. Basın Kartları Komisyonunun, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına bağlanmasından sonra yenileme başvurusu yapmış olan gazetecilere “bekleniyor” denilen sarı basın kartları, iptal edildi.

Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat, Yazı İşleri Müdürü Şengül Karadağ Bayhan, sorumlu müdürlükten sonra görev değişikliğinde haber editörü olan Vural Nasuhbeyoğlu, muhabirlik sonrası görev değişikliğinde sorumlu yazı işleri müdürü olan Görkem Kınacı, Sayfa Editörü İskender Bayhan, Haber Redaktörü Şükrü Taş, Foto Muhabiri Sevil Atar ve muhabirler Şerif Karataş, Derya Dursun, Ercüment Akdeniz, Elif Ekin Saltık, Elif Görgü, Emine Uyar, Mehmet Özer, Özer Akdemir’le yazarımız Erol Aral’ın basın kartları iptal edildi.

Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı ve Evrensel Gazetesi Haber Müdürü Yardımcısı Gökhan Durmuş da basın kartı iptal edilenler arasında bulunuyor.