Esnafa kızan Vali'nin kendisi de maske kullanmıyordu!

Esnafa 'maske takmıyor' gerekçesiyle çirkin bir üslupla çıkışan Vali'nin geçtiğimiz ay yaptığı ziyarette maske kullanmadan 'denetim' yaptığı görülmüştü.

Esnafa kızan Vali'nin kendisi de maske kullanmıyordu!

HABER MERKEZİ

Döner satan bir işletmeye giden Denizli Valisi Ali Fuat Atik, dönerci ustasının elinde eldiven görmeyince yanına giderek önce uyarmış; döner ustasının uyarıyı dikkate almaması ve döner kesmeye devam etmesi üzerine Vali, polis ekiplerine işletme hakkında tutanak tutulup, kapatılması talimatını vermişti.

Vali Atik’in talimatı üzerine iş yeri hakkında tutanak tutulmuştu.

Aynı Vali, maskesiz olduğu gerekçesiyle bir esnafı da uyarmıştı.

Vali, sosyal medyada gündem olunca özür diledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Valimizin özrü yerindedir” açıklamasını yaptı.

Esnafa ‘maske takmıyor’ gerekçesiyle çirkin bir üslupla çıkışan Vali’nin geçtiğimiz ay yaptığı ziyarette maske kullanmadan ‘denetim’ yaptığı görülmüştü.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, korona tedbirlerini incelemek için ilçe ve mahallelerde denetim yapmış, denetim sırasında ise maske takmamıştı.

Valiyi karşılayan ve maskeli olan vatandaşların bir bölümünün ise daha sonra maskelerini çıkardıkları görülmüştü. Vali, Acıpayam İlçesin’deki Yeşilyuva mahallesinde binlerce kişinin çalıştığı Ayakkabıcılar Sitesinde de işçilerle yine maskesiz olarak görüşmüştü.

Aynı Vali bugün maskeli görüntüyle denetimlere katılsa da, eylül ayında maske kullanmamıştı.