Ertem Şener'den 'istifa' açıklaması

Beyaz TV'de Spor Müdürlüğü yapan Ertem Şener, istifa ettiğini açıkladı.

Ertem Şener'den 'istifa' açıklaması

Beyaz TV’de 7 yıldır Spor Müdürlüğü yapan Ertem Şener’in kanaldan kovulduğu iddiaları gündeme gelmişti. Şener, iddialara ilişkin ”Kendi isteğimle ayrıldım” açıklamasında bulundu.

Osman Gökçek’in yönettiği Beyaz TV’de Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarını sunan ve Spor Müdürlüğü yapan Ertem Şener’in kanaldan ayrıldığı öğrenilmişti.

Oda TV’de yer alan habere göre, Ertem Şener ve ekibinin pandemi döneminde işe gelmedikleri halde maaş almaya devam etmeleri çalışanlar arasında huzursuzluğa neden olmuştu.

Çalışanlar, “Ertem Şener koronavirüs nedeniyle işe gelmiyor ve buranın spor müdürü gözüküyor ama Youtube’da ve TV8’de çalışıyor. Üstüne ona maaş veriyorsunuz bu adaletsizlik değil mi” diyerek kanalın Genel Müdürü Osman Gökçek’e rahatsızlıklarını dile getirdiği iddia edilmişti.

Uzun süredir devam eden bu durum bugün Beyaz TV’de bir ayrılıkla sonuçlandı ve 2013 yılından bu yana kanalda hem spor müdürlüğü, hem de program sunuculuğu yapan Ertem Şener’in “sözleşme şartlarına uymadığı” gerekçesiyle çıkışı verildi.

Ertem Şener ise Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Gördüğüm lüzum üzerine Beyaz Tv ile bugün kendi isteğimle yollarımı ayırdım. Beyaz Futbol ve Derin Futbol’a bundan sonraki yayın hayatında başarılar dilerim. Sn. Osman Gökçek’e 9 yıldır gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkürlerimi borç bilirim” ifadelerini kullandı.