Erkan Tan CHP için 'Yamyamların partisi' dedi

Yandaş A Haber'in sabah haberleri sunucusu Erkan Tan, köşe yazısında CHP'yi hedef alırken "Yamyamların partisi" ifadesini kullandı.

Erkan Tan CHP için 'Yamyamların partisi' dedi

AKP’nin yayın organı A Haber‘in her daim saldırgan dili ve provokatif yayıncılığıyla kendisinden söz ettirmeyi başaran ismi Erkan Tan, “köşe” yazdığı Takvim gazetesinde de performansını sürdürüyor.

Berat Albayrak’ın kardeşi Serhat Albayrak’ın başında olduğu Turkuvaz Medya bünyesindeki gazetede, iktidardan aldığı cesaretle istediği gibi karalayan ve karşılığında yandaşlardan destek de bulan Tan, bugünkü yazısında yeni dönem CHP’sini hedef alırken “Yamyamların partisi!” başlığını kullandı.

CHP’nin son dönem politikalarını kendince “eleştiren” Tan, “Cumhuriyetimizi yıkanların, yıkmak isteyenlerin partisidir…” dediği CHP’nin seçmenleri için de”Ne acı ki oy verenler de bu korkunç gerçeği umursamıyor.” ifadelerini kullandı.

Tan’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Yamyamların partisi!

CHP, emperyalist yamyamların Türkiye’deki temsilcisine dönüştürülmüştür. Batı’ya kul köle olmanın ve NATO’yu ölümüne savunmanın görevlisi olmuştur…
İdlib’teki Suriyelilerin tamamı için, eli kanlı teröristler ifadesini kullanıyor.
Suriye’de katil oğlu katil Esad’ı, Libya’da Hafter’i savunmaktadır.
Emperyalistler, ABD ve İsrail; CHP yönetimine, kendileri ile bu işbirliğinin ardından, iktidar vaat ediyorlar…
Artık CHP, Cumhuriyetimizi kuran yüce önder Atatürk’ün değil;
Cumhuriyetimizi yıkanların, yıkmak isteyenlerin partisidir… Ne acı ki oy verenler de bu korkunç gerçeği umursamıyor.”

Erkan Tan aynı köşesinde daha önce de Türkiye tarihinin en büyük halk hareketi Haziran Direnişi’ni hedef alırken “Sadece kamu mallarına değil; binlerce sivil vatandaşın malına mülküne zarar verdiler. Bu nedenle başları kesilmelidir.” demişti.